Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cyriel Dessers scoort én veroorzaakt strafschop: nog geen duidelijkheid voor PSV

Laatste update:

Rangers heeft het heenduel in de derde voorronde van de Champions League winnend afgesloten. In het Ibrox Stadium was de ploeg van manager Michael Beale met 2-1 te sterk voor het Zwitserse Servette FC. Er was een hoofdrol weggelegd voor Cyriel Dessers, die de 2-0 voor zijn rekening nam én een strafschop veroorzaakte waaruit de 2-1 voortkwam. De bezoekers eindigden het duel met tien man na een rode kaart voor David Douline, maar Rangers verzuimde de overtalsituatie uit te buiten en hield Servette in leven. De winnaar van het tweeluik treft PSV in de play-offs.

Beale koos voor een voorhoede met drie namen die een recent verleden in de Eredivisie hebben. Aan de rechtsbuitenpositie werd invulling gegeven door Sam Lammers, die begin juli definitief werd overgenomen van Atalanta. Aan de overzijde stond Danilo, overgekomen van Feyenoord, gepositioneerd, al moest hij het veld halverwege de tweede helft verlaten ten faveure van Abdallah Sima. Dessers was de diepste spits.

In de zesde speelminuut werd de score al geopend door Rangers. Arbiter Donatas Rumsas bestrafte een overtreding van Douline in het zestienmetergebied en wees resoluut naar de strafschopstip. De buitenkans van elf meter werd benut door Tavernier: 1-0. Na een kwartier spelen was Dessers aan zet. Een voorzet vanaf links van Borna Barisic werd door niemand geraakt, waardoor de volledig vrijgelaten Dessers van dichtbij de 2-0 kon intikken.

Op slag van het rustsignaal kwam Servette terug in de wedstrijd. Dessers maakte een onfortuinlijke handsbal in de eigen zestien, waardoor Rumsas niets anders kon dan een strafschop toekennen aan de Zwitsers. Chris Bedia maakte vanaf de strafschopstip geen fout: 2-1. Enkele minuten nadat Lammers de reflexen van doelman Joel Mall op de proef stelde met een schot in de linkerbenedenhoek, kwam Servette met tien man te staan. Douline maakte een overtreding en kreeg een tweede gele kaart.

Twintig minuten voor het eindsignaal kreeg Dessers een uitstekende mogelijkheid om de voordelige marge terug te brengen naar twee doelpunten, maar Mall had een puike redding in huis op de inzet van de voormalig spits van onder meer Feyenoord. In het restant van de tweede helft bleef Rangers nadrukkelijk op zoek gaan naar een derde treffer, al werd die niet meer gevonden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Na de 2-0 voorsprong denk je automatisch een walkover, maar Servette heeft nog alle kans en dat zegt alles. Servette is echt heel erg matig, maar Rangers is ook echt niet zo goed (dit zal het wel weer jinxen..). Veel ren en vliegwerk allemaal, maar een normale 1-2 lukt nooit in combinatie met hoog tempo. Totaal niet op elkaar ingespeeld, 3 spitsen voorin (?), Lammers zoals we hem kennen met leuke sleepjes maar totaal vrijblijvend. Middenveld met een houten klaas (jack) en een renpaard (cantwell). Tavernier is aardig achterin, maar die Goldson geeft zoveel verkeerde passjes zonder echte druk (net als vorig jaar).

Het zelfde geldt als vorig jaar: als je hier niet van wint heb je niks in de CL te zoeken.

9 augustus 2023 om 22:51

Hopen voor PSV dus dat Servette thuis kan stunten komende dinsdag.

9 augustus 2023 om 23:02

Rangers is ook prima wat mij betreft. Krijgen we een kans om revanche te nemen

9 augustus 2023 om 23:12

@Andres13 eens, maar Servette geef ik PSV echt 90% kans, tegen Rangers misschien 65% ofzo.

9 augustus 2023 om 23:33

@justusmorris Servette kan ook onderschat worden. Hebben ook al Genk uitgeschakeld

10 augustus 2023 om 09:18

Ik zal wellicht te optimistisch zijn, maar ik zie in beide tegenstanders geen probleem. Dit is voor het eerst in jaren dat ik echt oprecht vertrouwen heb in de coach en het team.

Lees niet of Danilo ook al meedeed. Iemand die het weet? Rangers PSV zou een mooi affiche zijn. Zeker met de "Nederlandse" spitsen die er spelen.

9 augustus 2023 om 22:49

Ooh ik lees er overheen. Hij deed mee

9 augustus 2023 om 23:00

Ja goede voorhoede dat Rangers, Sam lammers-Dessers en danilho

9 augustus 2023 om 23:01

Kijk eens naar de foto?

PSV moet gewoon van beide teams kunnen winnen. Maakt dus niet zo heel veel uit wie er doorgaat. Rangers qua naam een mooiere club en Servette te groot voor het tafellaken en te klein voor….

9 augustus 2023 om 23:03

Servette te groot voor het taffelalen en te klein voor.... 😂😂😂 Heerlijke humor gap

9 augustus 2023 om 23:21

Na de uitschakeling van Genk kwam deze al vaak langs. Desondanks fijn dat je er van geniet 😀. Toch heb ik liever Servette, maar laten wij niet op de zaken vooruitlopen... Utrecht en Graz kunnen komende week de motor doen haperen. Eerst deze 2 wedstrijden goed doorkomen dan pas verder kijken. En nee dit is geen calimero-gedrag, maar realisme. Reëel vond ik PSV gisteren een top wedstrijd spelen, echt genoten.

10 augustus 2023 om 00:23

Bijna goed, te klein voor het tafellaken en te groot voor.., maar dat terzijde!

Dessers is baas. Weergaloos jaar bij Feyenoord gehad. Ik gun hem die succes bij een passieclub als Rangers. Liever nog Celtic gezien. Maar hij te licht voor Prenier League subtop.

9 augustus 2023 om 22:52

Hij is ook te licht voor Premier League degradatie. Vind het echt een hele leuke top kerel en zal zijn goal tegen Ajax voor Heracles niet vergeten... toch is dit geen hele geweldige speler.

10 augustus 2023 om 07:20

Ik persoonlijk zal zijn 2 goals tegen PSV niet vergeten

10 augustus 2023 om 13:52

Hahaha juist, dat zeker, die goal tegen Ajax was gewoon knap

Matig elftal dat Rangers. Maar dat waren ze vorig jaar ook.

Wereldgoal zeg! Joh Hier moet PSV echt van winnen. Natuurlijk is het niet makkelijk op Ibrox, maar je bent gewoon een niveau of eigenlijk 2 beter hoor. Ik heb op mijn zaterdagochtend met een vriend gekeken naar Rangers uit tegen Kilmarnock, had er wat geld op gezet en we hadden zin in voetbal... joh dat was niet om aan te gluren zeg. Op werkelijk elke positie loopt er een betere speler rond behalve misschien die Tavernier. Laat Rangers maar komen, perfect moment om revanche te nemen. Zegt ook genoeg dat ze niet verder komen dan 2-1 tegen een Servette met 10 man, maar daar weten ze bij Genk genoeg van.

Lammers rechtsbuiten.... Dan heb je het echt niet begrepen.

9 augustus 2023 om 23:04

Sneu voor die jongen dat hij steeds de verkeerde clubs kiest. Vond het echt een talent destijds toen hij door PSV verhuurd werd aan Heerenveen.

9 augustus 2023 om 23:10

Weer een voorbeeld van te vroeg uit Nederland vertrokken, al was het ook niet zo vreemd dat hij dat deed.

9 augustus 2023 om 23:14

Was juist wel vreemd. Stond toen op het punt om dat seizoen eerste spits van PSV te worden. Maar moest opeens naar Atalanta toe waarna PSV Zahavi haalde.

Ik hoop echt dat Rangers doorgaat en dat we voor de revanche kunnen gaan. Heb nog altijd een naar gevoel van het debacle van vorig seizoen en nu lijken we een ultieme kans te krijgen om dit goed te maken. Rangers lijkt ook minder t.o.v. vorig seizoen. Even wat anders: Marseille vanavond ook verloren van Panathinaikos in de CL. Is goed nieuws voor Nederland en de UEFA ranking.

Ajax is nog op zoek naar een degelijke rechtsback. Ze zouden het Nederlandse voetbal een dienst kunnen bewijzen, door Tavernier te halen en naast geld Sanchez te gebruiken om de prijs te drukken. Bij de volgende ronde graag wel een artikel over de coëfficiëntenpolonaise. Het wordt wat onwennig zo.

Dit kan toch niet meer misgaan voor ons, maar ja dat dachten we vorig jaar ook

Danilo op linksbuiten en Lammers op rechtsbuiten....die coach is weg voor het winter wordt

9 augustus 2023 om 23:48

Lammers speelde meer op 10 in de praktijk

Met deze voorhoede haal je de top 5 in Nederland niet eens. En natuurlijk kan Danilo incidenteel op 10, en Lammers misschien ook. Maar deze voorhoede doet op papier al pijn aan je ogen. PSV met twee vingers in de neus naar de CL.

Het zou niet meer mis kunnen gaan voor ons zou je denken, als was rangers vorig jaar ook matig. Ik schat ze wel hoger in dan Graz en die kregen toch ook een aantal kansen die een betere ploeg zou kunne benutten, dus ben er niet echt zeker van. Lets hope op revanche!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren