voetbalzone

‘Daar stond ook nog eens de beste doelman ter wereld, jammer’

Daniel Cabot Kerkdijk06 nov 2014, 08:10
Laatst bijgewerkt: 06 nov 2014, 08:10
Advertentie
voetbalzone

AS Roma leed woensdagavond een bescheiden nederlaag bij Bayern München, zeker gezien de 1-7 nederlaag van twee weken geleden in de eerste krachtmeting met de Duitsers. De ploeg van Rudi Garcia speelde in de Allianz Arena een beduidend betere wedstrijd dan voor eigen publiek, maar doelpunten van Franck Ribéry en Mario Götze gaven de doorslag; 2-0.

“We hebben het geprobeerd, maar het is duidelijk dat zij beter zijn”, erkende Daniele De Rossi na afloop. “Het was niet voldoende om hier punten te pakken, maar we hebben in ieder geval een compleet andere indruk achtergelaten. Het was sowieso onmogelijk om hier te winnen. Vergeet niet dat we vanavond (woensdag, red.) belangrijke spelers misten.”

Garcia keek lijdzaam toe hoe AS Roma uitzicht had op een doelpunt, maar de bal niet langs Manuel Neuer kreeg. “We weten dat Bayern een geweldig team heeft en ze hebben dat ook nu weer laten zien. Tactisch zat het goed bij ons en ook mentaal. Het is jammer dat we twee tegengoals hebben geïncasseerd, zoveel kansen hebben ze niet gehad. Ook wij hadden niet veel schoten op doel, maar daar stond ook nog eens Manuel Neuer. De beste doelman ter wereld, jammer. Ik ben tevreden, ook al hebben we verloren. De slechte wedstrijd in Rome is vergeten.”

Bezig met laden …