voetbalzone

‘Daar zit het probleem: Luis Suárez had er nu al twintig in liggen’

Gijs Freriks21 dec 2014, 20:25
Laatst bijgewerkt: 21 dec 2014, 20:25
Advertentie

Martin Skrtel redde zondag in de blessuretijd een punt voor Liverpool, in de thuiswedstrijd tegen Arsenal (2-2). Jamie Redknapp, voormalig middenvelder van the Reds, is van mening dat het team van de geplaagde Brendan Rodgers zelfs meer had verdiend: “Ze speelden werkelijk geweldig.”

voetbalzone

“Ze zijn door iedereen om de oren geslagen en het voetbal is bij vlagen ook niet goed geweest. Maar Liverpool heeft het vandaag heel aardig gedaan. Ze lieten de bal af en toe goed gaan en als ze dat volhouden, kan het alleen maar beter gaan”, zei Redknapp bij het programma Super Sunday van Sky Sports. “Liverpool heeft dit seizoen vooral defensieve problemen gehad, maar het probleem zit ook voorin...”

“...Ze hebben dit seizoen pas 21 competitiegoals gemaakt, terwijl Luis Suárez er vorig seizoen rond deze tijd al twintig in had liggen. Maar misschien komt dat allemaal goed wanneer Daniel Sturridge weer beschikbaar is”, besloot Redknapp. Liverpool-coach Rodgers beschreef de wedstrijd van zijn ploeg na afloop in gesprek met de BBC als een ‘uitstekende prestatie’: “We waren super en zijn op de weg terug. We hadden een zege verdiend.”

Arsène Wenger was na afloop ‘teleurgesteld’: “Maar een gelijkspel is misschien wel een betere afspiegeling van de wedstrijd. We waren in de eerste helft erg slordig en dat was erg frustrerend. Er stonden in de slotfase genoeg verdedigers op het veld en het was teleurstellend dat we niet eens met Skrtel mee sprongen. Iedereen moet bij zo’n hoekschop gefocust zijn”, sprak de Fransman.

Bezig met laden …