voetbalzone

‘Daarom speel je ook bij PSV: om de beste spelers om je heen te hebben’

Thijs Post26 jan 2016, 13:34
Laatst bijgewerkt: 26 jan 2016, 13:34
Advertentie

PSV zet de jacht op de landstitel woensdag voort met een uitwedstrijd tegen Excelsior. Trainer Phillip Cocu kan nog geen beroep doen op Maxime Lestienne, die kampt met kuitklachten. Maandag werd de onfortuinlijke Belg onderzocht in het ziekenhuis. Volgens Cocu is er ‘geen grote schade’ gevonden.

voetbalzone

“We gaan hem nu op geleide van de pijn en de klachten weer terugbrengen op het niveau van de groepstraining. Dat zijn we nu aan het uitstippelen”, laat Cocu weten via de officiële kanalen van de club. Cocu wijst erop dat Lestienne nu twee keer met kuitklachten van het veld is gegaan; men wil voorkomen dat het een derde keer gebeurt.

Santiago Arias keert wel weer terug in de selectie en ook Jetro Willems is inzetbaar. Een luxeprobleem voor Cocu. “We hebben een grote groep, dus kunnen we keuzes maken. Daarom speel je in mijn ogen ook bij PSV: om de beste spelers om je heen te hebben”, klinkt het. Excelsior lijkt gesneden koek voor de titelkandidaat, maar in Eindhoven werd het verrassend 1-1. Cocu is daarom op zijn hoede. Volgens Cocu is het veld in Kralingen ook ‘niet het beste veld van de Eredivisie’.

Bezig met laden …