voetbalzone

‘Daarom wordt de Premier League gezien als de sterkste competitie’

Gijs Freriks14 mrt 2016, 21:37
Laatst bijgewerkt: 14 mrt 2016, 21:37
Advertentie

Manchester City werd in de FA Cup uitgeschakeld door Chelsea en lijkt het kampioenschap ook al te kunnen vergeten, maar van een crisis in het Etihad Stadium is volgens Sergiy Rebrov geen sprake. “Absoluut niet”, zegt de trainer van Dynamo Kiev. De Oekraïeners gaan dinsdagavond op bezoek bij the Citizens.

/

“Volgens journalisten treffen wij altijd ploegen die in een crisis zitten: Chelsea, FC Porto en en nu Manchester City. Maar ik denk dat City in de laatste paar wedstrijden heeft laten zien goed te kunnen voetballen. Het probleem is alleen dat de tegenstanders ook van een heel hoog niveau zijn. Misschien wordt de Premier League daarom wel gezien als de sterkste competitie ter wereld”, zo wordt Rebrov geciteerd door Matchday.

“Ja, City heeft twee dagen geleden nog gespeeld en is misschien vermoeid en ja, ze kregen tegen Norwich City niet heel veel kansen. Maar dan nog blijft het een moeilijk te kloppen ploeg. We kunnen ons voorbereiden op een serieus gevecht en willen voor de fans aantrekkelijk voetbal laten zien. Als we doorgaan, dan zou dat geweldig zijn.” De eerste wedstrijd in de achtste finale werd door City met 1-3 gewonnen.

Bezig met laden …