voetbalzone

Daley Blind fan van Mancunian: ‘Hij doet me denken aan Robben’

Daniel Cabot Kerkdijk07 okt 2014, 07:10
Laatst bijgewerkt: 07 okt 2014, 07:10
Advertentie

Daley Blind is onder de indruk van Ángel Di Maria. De aanvaller ging afgelopen zomer voor tientallen miljoenen van Real Madrid naar Manchester United en doet de verdediger annex middenvelder van the Mancunians denken aan Arjen Robben. De Argentijns international was in zijn laatste vier duels goed voor drie doelpunten en drie assists.

voetbalzone

“Hij doet me denken aan Robben”, erkent Blind, die zelf ook nieuw op Old Trafford is. “Het zijn twee vrijwel identieke voetballers, maar ze hebben ieder hun kwaliteiten. Individueel zijn ze heel erg sterk. Op die manier kun je ze met elkaar vergelijken.” De Oranje-international is nu al fan van el Fideo, die in het verleden voor Rosario Central en Benfica uitkwam.

“Hij is geweldig, een uitstekende voetballer”, claimt Blind. “Hij maakt doelpunten, levert assists en houdt de bal goed bij zich. Ik ben erg blij dat hij voor ons speelt, een belangrijke voetballer. Maar we zullen het met z’n allen moeten doen, als een team. Iedere voetballer in het team is belangrijk, we moeten op het veld voor elkaar strijden.”

Bezig met laden …