voetbalzone

‘Dan staat hij er straks alleen, voor een duel bij Ajax-uit is dat ondenkbaar’

Peter Nusselder30 dec 2013, 11:29
Laatst bijgewerkt: 30 dec 2013, 11:29
Advertentie

FC Dordrecht na een half seizoen de verrassende koploper van de Jupiler League, en dus mag het elftal van trainer Harry van den Ham gezien worden als een voorname kandidaat om naar de Eredivisie te promoveren. Mocht dat gebeuren, dan moet er bij Dordrecht heel wat gaan veranderen.

/

Technisch directeur Marco Boogers is overigens van mening dat Dordt de koppositie mede te danken heeft aan de concurrentie, die veel punten laat liggen. “Stel dat wij kampioen worden, dan hebben andere clubs gefaald”, maakt de voormalig spits duidelijk in gesprek met RTV Rijnmond. “Dat zou natuurlijk een schande zijn voor die clubs”, vindt Boogers.

Als Dordrecht komend seizoen daadwerkelijk op het hoogste niveau actief zal zijn, kan niet alles bij het oude blijven aan de Krommedijk. “Onze staf heeft buiten Dordrecht meer werkzaamheden in het weekend. Onze assistent-trainers Rody Hoegee en Gérard de Nooijer, onze keeperstrainer en noem maar op. Zij kunnen niet iedere wedstrijd aanwezig zijn. Dan staat Harry er straks alleen. Voor een wedstrijd bij Ajax-uit is dat ondenkbaar. Er moet iets gebeuren”, kijkt Boogers alvast vooruit.

Bezig met laden …