voetbalzone

‘Dan zetten we een reeks neer en scoren we drie, vier, vijf keer per duel’

Erik van Dam26 okt 2015, 16:03
Laatst bijgewerkt: 26 okt 2015, 16:03
Advertentie

Jürgen Klopp nam recent Liverpool over van Brendan Rodgers met de bedoeling er weer een winnend team van te maken. De eerste drie duels onder zijn leiding eindigden echter allemaal in een gelijkspel: 0-0 tegen Tottenham Hotspur, 1-1 tegen Rubin Kazan en daarna ook 1-1 tegen Southampton. James Milner zegt dat the Reds niet ver afzitten van hun eerste overwinning onder de nieuwe coach.

voetbalzone

“We hebben dit seizoen pas twee keer verloren en hebben geloof ik acht van de laatste negen wedstrijden gelijkgespeeld, ofzo? Een belachelijk aantal. We voelen dat we beter kunnen, maar tegelijkertijd verliezen we onze wedstrijden niet. Als je het van de positieve kant bekijkt, is dat een pluspunt”, aldus Milner. “We zitten niet mijlenver af van een zege. We weten dat het beter moet en dat het ook beter zal gaan.”

Volgens de Engelsman, die afgelopen zomer overkwam van Manchester City, heeft Liverpool vooral wat geluk nodig. “Zo’n wedstrijd waarin ieder schot op doel erin vliegt. Dan kunnen we een reeks gaan neerzetten en drie, vier, vijf keer per wedstrijd scoren”, voorspelt Milner. In de competitie maakte Liverpool dit seizoen maar negen doelpunten in tien wedstrijden: Christian Benteke is topscorer met drie stuks.

Bezig met laden …