voetbalzone

Dani Alves: ‘Barcelona gaat mij missen als ik weg ben’

Gijs Freriks17 mrt 2016, 18:53
Laatst bijgewerkt: 17 mrt 2016, 18:53
Advertentie

De sportkrant Marca pakte twee weken geleden uit met het verhaal dat Barcelona van plan is om in de zomer afscheid te nemen van acht voetballers, onder wie van Daniel Alves. De 32-jarige rechtsback houdt zich echter niet bezig met alle geruchten en neemt ze ook niet serieus.

/

“De transfergeruchten storen mij. Ik luister nu al negen jaar naar het verhaal dat ik in de zomer vertrek, ze praten altijd over mij. Ze zeggen nooit iets over Lionel Messi, Luis Suárez en Neymar. Ze proberen onrust op de markt te brengen om kranten te verkopen, maar daar ben ik aan gewend en ik blijf gewoon doen wat ik moet doen”, aldus de Braziliaan in de Spaanse media.

“Zolang de club mij nodig heeft en zolang ik hier wil blijven, blijf ik bij Barcelona. Wij spelers zijn slechts puzzelstukjes en de club bepaalt wat het beste is voor de toekomst van de club. Dat moeten we respecteren. Maar ik kan je wel verzekeren dat ze mij gaan missen als ik weg ben”, besluit Alves, die dit seizoen 37 wedstrijden in actie kwam voor Barcelona.

Bezig met laden …