voetbalzone

Dani Alves: 'De ene dag ben je alles, de andere dag ben je niets'

Bart Kruyt05 apr 2013, 11:48
Laatst bijgewerkt: 05 apr 2013, 11:48
Advertentie

Het hoogtepunt van de Champions League-ontmoeting tussen Paris Saint-Germain en Barcelona was de assist van Dani Alves bij de openingstreffer. De Braziliaan zag Lionel Messi weglopen bij zijn bewaker en bediende de Argentijn met buitenkant voet, waarna Messi beheerst binnentikte. Het duel eindigde uiteindelijk in 2-2 en Dani Alves was een van de beste spelers op het veld.

/

De rechtsback lijkt weer terug in vorm, nadat hij het seizoen volgens de media matig begon. Daar is Dani Alves het zelf echter niet mee eens: "Ik geef altijd alles op het veld en het doet zeer als er vraagtekens worden geplaatst bij mijn professionaliteit of houding", vertelt de Braziliaan. "Er werd gezegd dat ik niet 'de ware Dani Alves' was. Zo gaat dat blijkbaar: de ene dag ben je alles, de andere dag ben je niets. Maar ik vond het wel erg vervelend."

"Als je naar de statistieken kijkt, dan zie je dat mijn prestaties van dit seizoen niet zoveel verschillen met de prestaties uit mijn 'beste' jaren", vervolgt Dani Alves. "We zullen aan het einde van het seizoen wel kijken of dit een goed jaar was of niet. Ik vind dat ik bezig ben aan een goed seizoen, maar dat is alleen wat waard als we prijzen winnen." Barcelona is zo goed als zeker van het landskampioenschap en hoopt ook op het winnen van de Champions League.

Bezig met laden …