voetbalzone

‘Dani Alves gaf me zijn shirt, maar of hij ook wist wie ik was…’

Erik van Dam09 feb 2013, 07:00
Laatst bijgewerkt: 09 feb 2013, 07:00
Advertentie
/

De oefeninterland Engeland-Brazilië van enkele dagen geleden was een duel waar menig voetballiefhebber zeer naar uitkeek. Niet alleen voor de fans, maar ook voor de internationals zelf was het echter een wedstrijd om naartoe te leven. Kyle Walker, viervoudig Engels international, beleefde het niet anders: ook hij voelde vooraf en tijdens het duel de spanning van de strijd met de Zuid-Amerikaanse giganten.

Walker bleef de gehele avond op de bank tegen Brazilië, maar wilde wel graag zijn shirt met dat van iemand binnen a Seleçao ruilen na afloop. “Ik ging eerst naar David Luiz toe. Met mijn teamgenoot Sandro van Tottenham Hotspur ben ik hem wel eens tegengekomen, dus ik weet een beetje hoe je hallo zegt in zijn taal. Aan Luiz vroeg ik of hij aan Dani Alves wilde vragen of ik zijn shirt mocht.”

Luiz wilde Walker dat plezier wel doen en deed navraag bij de rechtsback van Brazilië. Die gaf zijn tricot vervolgen zelf aan zijn positiegenoot uit Engeland. “Ik weet niet of hij zelf door had wie ik eigenlijk was…”, zegt Walker lachend in de Daily Mirror. “Ik zei alleen ontzettend bedankt en was nogal onder de indruk van hem. Of mensen ook onder de indruk zijn van mij? Ach… ik ben maar gewoon Kyle uit Sheffield, zo kijk ik althans naar mezelf”, zegt Walker nuchter.

Bezig met laden …