voetbalzone

Dani Alves: ‘Martino brengt ons wat we de laatste jaren kwijtraakten’

Erik van Dam03 aug 2013, 15:40
Laatst bijgewerkt: 03 aug 2013, 15:40
Advertentie

Dani Alves is blij met de komst van Gerardo Tata Martino naar Barcelona. De trainer van Argentijnse komaf werd vorige maand aangesteld, toen bleek dat Tito Vilanova het om gezondheidsredenen niet meer aankon om trainer te blijven. Dani Alves merkt nu al dat de keuze voor Martino een verstandige is geweest en dat er een mooi seizoen gloort voor de Catalaanse club.

/

“Tata Martino is een goede trainer”, vindt de Braziliaanse rechtsback. “Hij brengt ons datgene wat we de laatste jaren wat kwijt waren geraakt: intensiteit. Met deze spirit zijn we weer in staat om geweldige dingen neer te zetten. De supporters mogen opgewonden zijn over dit elftal, want de spelers zijn er helemaal klaar voor om alles te geven”, aldus Dani Alves.

Voor de Zuid-Amerikaan is Martino zijn derde trainer in Camp Nou. Josep Guardiola trok hem in de zomer van 2008 aan van Sevilla en bleef vier seizoenen aan het roer; daarna kwam Vilanova. Martino staat nu voor zijn debuutjaar bij los Azulgrana. Dani Alves won met Guardiola en Vilanova als hoofdtrainers al vijftien grote prijzen.

Bezig met laden …