voetbalzone

Dani Alves sabelt critici neer: 'Dit land is heel erg kritisch en ongeduldig'

Thijs Post16 nov 2015, 22:02
Laatst bijgewerkt: 16 nov 2015, 22:02
Advertentie

Brazilië is een voetbalgek land en fans en volgers zijn extreem veeleisend. Volgens Dani Alves zijn de supporters misschien wel wat té kritisch. Brazilië speelde met 1-1 gelijk tegen Argentinië en dat betekent dat de ploeg slechts vier punten heeft gepakt in de drie eerste WK-kwalificatieduels.

voetbalzone

“Deze dagen praten de mensen alleen maar of het makkelijk is om te voetballen. Zelfs mensen die zelf gevoetbald hebben, terwijl zij toch moeten weten hoe moeilijk het is om te passen of te scoren. Nu vertellen ze dat het allemaal heel simpel is, maar zij deden het precies op dezelfde manier verkeerd”, tekent Goal op uit de mond van de verdediger van Barcelona.

De critici zeggen ook dat de Braziliaanse spelers bij hun Europese clubs veel beter spelen dan bij de nationale ploeg. “De atmosfeer hier in Brazilië is gewoon gespannen. Als een training niet langer dan vijftien minuten openbaar is, begint iedereen hier al te klagen. Ons land is erg kritisch en ongeduldig.”, aldus Alves, die dinsdag met Brazilië nog tegen Peru speelt.

Bezig met laden …