voetbalzone

Dani Alves woest: 'Iedereen is tegen Brazilië, welkom op de Copa América'

Bart Kruyt18 jun 2015, 07:10
Laatst bijgewerkt: 18 jun 2015, 07:10
Advertentie

Voor Brazilië werd de groepswedstrijd tegen Colombia er een om snel te vergeten. De ploeg van bondscoach Dunga leed een verrassende 0-1 nederlaag en raakte bovendien aanvoerder Neymar kwijt met een rode kaart. Dani Alves was na het laatste fluitsignaal woedend: "Scheidsrechters moeten niet denken dat ze de hoofdrolspelers zijn, ze zijn hier om het duel te leiden."

voetbalzone

Scheidsrechter Enrique Osses gaf Neymar in de eerste helft geel voor een vermeende handsbal en trok een rode kaart toen de aanvaller een kopstootje uitdeelde aan Jeison Murillo. "Dit gebeurt in iedere wedstrijd van Brazilië", verzuchtte Dani Alves. "We moeten rustig blijven en ons terugknokken. Op het moment is iedereen tegen Brazilië. Welkom op de Copa América."

Dunga wilde niet veel zeggen over de rode kaart voor Neymar: "Ik moet de beelden nog bekijken, door alle ophef heb ik niet veel kunnen zien", zei de bondscoach. "Ik zal donderdag beslissen hoe we in de volgende wedstrijd gaan spelen. We hebben wel vaker zonder Neymar gespeeld en ik heb vertrouwen in deze spelersgroep."

Bezig met laden …