Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dani de Wit kan na vertrek bij AZ tekenen in twee topcompetities’

Laatste update:

VfL Bochum hoopt Dani de Wit aan de selectie toe te voegen, zo meldt het Duitse Kicker. De 26-jarige middenvelder loopt zondag, op 30 juni, uit zijn contract bij AZ, waardoor hij transfervrij op te pikken is. De Wit geniet eveneens belangstelling van meerdere clubs uit de Serie A.

Bij Bochum kan De Wit zijn eerste buitenlandse dienstverband aangaan. De aanvallende middenvelder kan daarnaast kiezen voor een Italiaans avontuur bij US Lecce. Volgens de Duitse berichtgeving is die stap op financieel vlak aantrekkelijker.

In gesprek met Voetbal International liet De Wit eind april al weten open te staan voor een buitenlands avontuur. “Als er in de zomer een mooie uitdaging komt in een topcompetitie, zal ik daar voor gaan. Maar mocht dat niet gebeuren, dan voel ik me heel goed bij AZ.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

De ambitieuze De Wit legde meerdere contractvoorstellen van AZ naast zich neer, waardoor de Alkmaarders zijn transfervrije vertrek hebben geaccepteerd.

De nummer vier van het afgelopen Eredivisie-seizoen betaalde in 2019 nog 2 miljoen euro om De Wit los te weken bij Ajax. Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde op zo’n 5 miljoen euro.

De Wit speelde de afgelopen jaren liefst 188 officiële wedstrijden namens AZ. Daarin was de rechtspoot goed voor 46 doelpunten en 21 assists. In het afgelopen seizoen was De Wit nog goed voor tien Eredivisie-doelpunten.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een speler die uit contract loopt met een marktwaarde van 5 miljoen. Wie kan me dit uitleggen…

29 juni 2024 om 07:33
0

Het staat in de tekst. Helaas bij ons hetzelfde met Gijs Smal. Heb je een contract, dan is het als speler je goed recht om die uit te zitten.

29 juni 2024 om 11:36
0

Volgens mij is dat niet waar Reinaldinho op doelt. Als een speler transfervrij is, kan zijn marktwaarde nooit 5 miljoen zijn, hij is namelijk transfervrij en dus 0 euro.

29 juni 2024 om 07:39
0

Is gewoon transfermarkt die die 5 miljoen label bepaalt. Dus als die potentieel een transfer zal maken, dan zou 5 miljoen schijnbaar marktconform zijn. Beetje apart inderdaad hoe het is geschreven, maar dat dus.

On: als ik de keuze had tussen Lecce en Bochum, dan zal ik toch voor Lecce kiezen. Een sterkere ploeg dan Bochum met meer potentie, Bochum gaat volgend seizoen het weer enorm lastig hebben in de Bundesliga als ze geen goede krachten halen, oudin als enige concurrent, terwijl bochum heel wat aanvallende middenvelders heeft lopen, en ten slotte speel je in italie, waarbij je je homeboys zal tegenkomen zoals koopmeiners en hatzidiakos waar die goed mee kon opschieten. En natuurlijk andere voormalig az spelers. Helpt toch mee met settlen in de competitie.

29 juni 2024 om 09:23
0

Heel veel vaker dan die onderlinge wedstrijden ga je de Nederlanders van Bologna, Koopmeiners en Reijnders niet tegenkomen. Lecce ligt in de hak van de laars.

29 juni 2024 om 11:20
0

Ach hatzidiakos speelt bij Cagliari en dat ligt in Sardinie. En die heb ik ook regelmatig op foto's samen zien komen met andere Nederlanders en oud-ploeggenoten.

29 juni 2024 om 08:04
0

Beetje vergelijkbaar als ik jou gratis een auto geef met een waarde van 50k. Niet heel ingewikkeld.
Hij heeft nog steeds een waarde, alleen is hij gratis (los van tekengeld) op te pikken

29 juni 2024 om 08:37
0

Die 50k (rest)waarde van je auto is heel anders opgebouwd dan de 5 milj die De Wit nu zou moeten kosten bij een transfer. Die 50k "klopt" als je hem gaat verkopen , die 5 milj niet. Zit niet echt in autos maar 50k moet een mooie wagen zijn.

29 juni 2024 om 08:42
0

Misschien wil je auto wel graag bij een ander op de oprit staan 😜

Ik zou naar Italië gaan als ik de Wit was. Eredivisie spelers renderen heel goed daar en ex-AZers helemaal

Hoop dat ook hij het goed gaat goed in de Serie Az

Geen verfijnde speler maar toch altijd wel gecharmeerd geweest van de wit. Staat altijd goed, heeft een loopvermogen van een paard en speelt de bal naar de juiste kleur. Dan ben je in de ed eigenlijk al een topspeler. In mijn ogen toch wel vaak ondergewaardeerd maar dit soort spelers zijn zo belangrijk voor een elftal. Ook nooit begrepen waarom ajax hem zo makkelijk heeft laten lopen, al werd er in die periode wel veel gevraagd natuurlijk van een ajax speler. Denk dat die afgelopen seizoen niet had misstaan bij ajax. Wens hem veel succes in het buitenland, en als ik hem was lekker naar Italië gaan..

29 juni 2024 om 11:18
0

Doelgericht ook, maar het is wel iemand die echt te veel kaarten pakt.
Om in de selectie te hebben prima, maar uiteindelijk geen basisspeler materiaal voor de top 3.

Lastig.
Klimaat en cultuur zeg ik Lecce.

Is Lecce een stabiele club?
Krijg je daar zeker je geld.

In Duitsland is alles goed geregeld, ook bij degradatie wordt je betaald.
Dicht bij huis.
Is Bochum en omgeving leuk?

Zeg het maar?

Dat zijn nou niet bepaald te fraaiste clubs... Als dit echt de enige opties zijn, dan maar Lecce. Bochum is amper een avontuur te noemen en de kans op degradatie is levensgroot.

29 juni 2024 om 08:26
0

En wat is dan de extra ervaring bij AZ dit seizoen? Geen Europees voetbal en voor het kampioenschap gaan gaat hem ook niet worden.

29 juni 2024 om 11:41
0

Geen Europees voetbal? Wist niet dat een 4e plaats tegenwoordig geen Europees voetbal meer opleverde, volgens mij is AZ al gekwalificeerd voor het hoofdtoernooi van de Europa League. Sowieso heeft LovreFC het nergens over AZ en zegt hij nergens dat blijven wel een goede optie is. Hij zegt alleen dat Lecce en Bochum nou geen clubs zijn waar je veel van moet verwachten in de competitie en dat lijkt me geen slecht punt toch?

Bijzonder het verschil in perceptie tussen buitenwacht en eigen aanhang. Open op het AZ Fanpage forum
zijn topic en je ziet dat hij tot op de grond wordt afgebroken en uitgekotst. Iedereen is blij dat hij weg is. Er is zelfs iemand die op het forum van Bochum is gaan vertellen hoe geweldig hij is en hoe enorm AZ hem zal gaan missen. Met als bedoeling dat ze hem a.u.b. een contract willen geven zodat hij niet alsnog wil bijtekenen.

29 juni 2024 om 12:03
0

Apart inderdaad. Vind het persoonlijk ook een van de betere spelers bij AZ.

29 juni 2024 om 12:33
0

Dat komt omdat hij als aanvallende middenvelder de meeste overtredingen en ook meest onnodige overtredingen maakt en verder met een kip zonder kop rent. Als hij kritiek krijgt of niet in de basis staat gaat hij meest klagen dat het niet aan hem ligt maar aan de rest.
Soms maakt hij wel een doelpunt. Maar als hij dit niet doet, heb je weinig aan hem.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren