voetbalzone

'Dat Barcelona Cuadrado wil halen, werkt voor mij alleen maar motiverend'

Bart Kruyt21 jun 2014, 20:05
Laatst bijgewerkt: 21 jun 2014, 20:05
Advertentie

Heeft Dani Alves nog een toekomst bij Barcelona? Daar lijkt het niet op. De rechtsback heeft nog een eenjarig contract in het Camp Nou en voor zijn werkgever is de zomerse transferperiode dus de laatste mogelijkheid om nog iets aan hem te verdienen. Volgens diverse media is het al zeker dat Dani Alves naar Paris Saint-Germain gaat en dat Juan Cuadrado hem moet komen vervangen.

voetbalzone

Cuadrado speelt nu nog bij Fiorentina en is met Colombia aanwezig op het WK. Dani Alves vindt de vleugelflitser een uitstekende speler, maar beweert dat hij niet van plan is om plaats te maken bij Barcelona. "Grote spelers zijn altijd welkom bij Barcelona. Je weet dat er bij topclubs altijd concurrentie is en dat Barcelona Cuadrado wil hebben, werkt voor mij alleen maar motiverend", claimt Dani Alves.

"Wanneer Barcelona besluit om Cuadrado te halen, ga ik de strijd graag aan", vervolgt de rechtsback. "Hij is een geweldige, jonge speler en heeft het uitstekend gedaan bij zijn club en land." Cuadrado is 26 jaar oud; vijf jaar jonger dan Dani Alves, die al sinds de zomer van 2008 onder contract staat bij Barcelona. Luis Enrique zou het tijd vinden om door te selecteren.

Bezig met laden …