voetbalzone

'Dat Hadouir niet het makkelijkste type is, maakte hem interessanter'

Bart Kruyt24 jul 2011, 19:30
Laatst bijgewerkt: 24 jul 2011, 19:30
Advertentie

Anouar Hadouir zet zijn loopbaan voort in Duitsland. Eerder deze week werd al bekend dat de aanvaller verder zou gaan bij Alemannia Aachen en zondag presenteerde de ploeg uit de 2. Bundesliga haar nieuwste aanwinst aan de pers. “Hij is altijd een van onze droomversterkingen geweest”, glunderde technisch directeur Erik Meijer.

Hadouir komt transfervrij over van Roda JC Kerkrade en heeft voor twee jaar getekend bij Alemannia. “Hij heeft na de bekendmaking van zijn vertrek bij Roda enorm veel aanbiedingen gehad en werd in verband gebracht met vele clubs”, zei Meijer op de website van zijn club. “Wij hebben hem laten zien dat hij hier op zijn plek zit.” Hadouir treft bij zijn nieuwe club onder meer Boy Waterman en Bas Sibum, die deze zomer ook vertrokken uit de Eredivisie.

Coach Peter Hyballa is net als Meijer in zijn nopjes met de komst van Hadouir. “Hij is een extravagante speler, die enorm sterk is in de één-tegen-één-situaties”, zei de oefenmeester, die maling heeft aan de reputatie van Hadouir: “Er gaan verhalen dat hij niet het makkelijkste type is. Maar om eerlijk te zijn: dat heeft hem alleen maar interessanter gemaakt.”

Bezig met laden …