voetbalzone

‘Dat hij emotioneel is weten we, mijn relatie met Marco is even iets anders’

Peter Nusselder19 aug 2015, 16:32
Laatst bijgewerkt: 19 aug 2015, 16:32
Advertentie

De problemen die er bij FC Dordrecht waren ontstaan tussen trainer Jan Everse en technisch directeur Marco Boogers hebben ertoe geleid dat Everse niet langer de coach is van het naar de Jupiler Leage gedegradeerde Dordt. Opvolger Harry van den Ham verwacht geen ruzie met Boogers.

voetbalzone

De 61-jarige oefenmeester leerde Boogers al kennen toen die nog voetballer was en Van den Ham maakt duidelijk dat hij prima met de beleidsbepaler door één deur kan. “Dat Boogers emotioneel is, weten we”, vertelt de trainer aan RTV Rijnmond. Van den Ham is er dan ook niet bang voor dat hem hetzelfde zal overkomen als zijn voorganger bij de Schapenkoppen.

“Mijn relatie met Marco is even iets anders dan die van Everse. Ik heb Boogers nog getraind in zijn tijd als voetballer. We weten hoe we met elkaar om moeten gaan.” Van den Ham houdt zich op de vlakte over wat er recent gebeurd is bij Dordrecht. “Ik ken Jan niet goed genoeg. Er is een conflict geweest en dat is niet opgelost. Nu moeten we verder.”

Fahd Aktaou
Van den Ham gaat bij Dordrecht samenwerken met Fahd Aktaou, die tot het einde van het seizoen wordt gehuurd van Heracles Almelo. De 22-jarige linksback speelde in het afgelopen seizoen nog 21 competitiewedstrijden voor Heracles in de Eredivisie, maar John Stegeman had hem in de eerste twee duels van dit voetbaljaar (en dus ook voor de rest van het seizoen) niet meer nodig. Aktaou heeft in Almelo nog een contract tot medio 2016, met een optie voor nog een jaar.

Bezig met laden …