voetbalzone

'Dat hij nu coach is bij Real Madrid, zegt wel genoeg over zijn kwaliteiten'

Bart Kruyt15 sep 2015, 19:10
Laatst bijgewerkt: 15 sep 2015, 19:10
Advertentie

Diego Maradona maakt zich zorgen over zijn geliefde Napoli. I Partenopei snakken naar het eerste kampioenschap sinds 1990, maar hebben dit seizoen nog geen enkele wedstrijd gewonnen. Maurizio Sarri, de coach die deze zomer werd overgenomen van Empoli, staat nu al onder druk: clubicoon Maradona denkt niet dat hij de juiste man is voor Napoli.

voetbalzone

In de afgelopen seizoenen was Rafael Benítez de hoofdtrainer, maar hij liet zijn contract aflopen en kon vervolgens transfervrij weg. “Ze hadden Benítez moeten houden”, vindt Maradona. “Het feit dat hij nu trainer bij Real is, zegt wel genoeg over zijn kwaliteiten. Ik heb respect voor Sarri, maar met hem gaat Napoli nooit een winnend team worden.”

“Ze spelen niet goed, vooral defensief”, vervolgt Maradona, die weet dat Raúl Albiol door veel supporters wordt aangewezen als schuldige: “Maar het is niet alleen zijn schuld, maar van het hele elftal”, maakt Pluisje duidelijk. Napoli speelt donderdag in de Europa League tegen Club Brugge en treft zondag in de Serie A Lazio.

Bezig met laden …