voetbalzone

‘Dat is de reden waarom ik nooit aan vertrek bij Liverpool heb gedacht’

Gijs Freriks03 sep 2013, 18:16
Laatst bijgewerkt: 03 sep 2013, 18:16
Advertentie
/

De transfermarkt sloot vannacht zijn deuren en dat was goed nieuws voor Martin Skrtel. De verdediger werd met onder meer Napoli, Manchester City en Zenit Sint-Petersburg in verband gebracht, maar heeft een vertrek bij Liverpool naar eigen zeggen nooit overwogen. In gesprek met SITA zegt de Slowaak te hopen dat de geruchten nu verleden tijd zijn.

“Ik blijf bij Liverpool”, vertelt de fysiek sterke Skrtel. “Er is ook geen contact met andere clubs geweest, want de directie van Liverpool gaf mij aan dat ze op mij rekenen. Dat is de reden waarom een transfer nooit in mijn plannen voorkwam.” De Speler van het Jaar in het seizoen 2011/12 moet op Anfield wel vrezen voor een basisplaats. Skrtel zweefde al tussen bank en basis en the Reds haalden deze zomer nog enkele nieuwe verdedigers binnen.

Mamadou Sakho kwam over van Paris Saint-Germain en Tiago Ilori werd overgenomen van Sporting Portugal. Skrtel maakt zich echter niet druk. “Spelers komen, spelers gaan. Dat is de normaalste zaak van de wereld en we zien wel hoe de situatie zich ontwikkelt.” De 61-voudig international heeft er nu 5,5 jaar opzitten in Engeland. Het contract van Skrtel loopt nog tot medio 2016 door.

Bezig met laden …