voetbalzone

'Dat kun je tegen elkaar wegstrepen, het wordt een heet middagje in de Kuip'

Matthijs van Laar03 okt 2014, 16:11
Laatst bijgewerkt: 03 okt 2014, 16:11
Advertentie
voetbalzone

Feyenoord lijkt de weg omhoog inmiddels te hebben ingezet, maar mag zondag wederom flink aan de bak. Met het hoger geklasseerde FC Groningen treffen de Rotterdammers namelijk een tegenstander die de huid zo duur mogelijk wil verkopen. "Heerenveen en Willem II hebben aangetoond dat er ook mogelijkheden liggen", zegt rechtsback Hans Hateboer op de website van de club.

Ook Tjaronn Chery is ervan overtuigd dat het mogelijk is om goede zaken te doen in de Kuip, al betitelt hij Feyenoord als 'gewoon een goede ploeg'. "Er is altijd wel weer een periode dat het begint te lopen", zegt hij, afgaande op de recente overwinningen tegen Go Ahead Eagles en Standard Luik. "Daar zitten ze dus nu al in, maar aan ons de taak om een resultaat te behalen."

Trainer Erwin van de Looi sluit zich aan bij de woorden van zijn spelmaker. "De laatste weken zie je wel meer vastigheid ontstaan in hun ploeg en is duidelijker hoe ze spelen. Ze hebben de wedstrijd van donderdagavond in de benen, maar hebben die ook gewonnen. Dat kun je ongeveer tegen elkaar wegstrepen. Het wordt vast een heet middagje in De Kuip", besluit hij.

Bezig met laden …