voetbalzone

‘Dat wij al akkoord zouden hebben met Draxler is belachelijk, echt onzin’

Peter Nusselder19 feb 2014, 08:25
Laatst bijgewerkt: 19 feb 2014, 08:25
Advertentie

Arsenal leek afgelopen maand hard op weg om Julian Draxler over te nemen van Schalke 04, maar de aanvallende middenvelder voetbalt ook de komende maanden nog in de Bundesliga. De (voorlopig) afgeketste transfer heeft echter niets met Bayern München te maken, zegt Karl-Heinz Rummenigge.

voetbalzone

De algemeen directeur van der Rekordmeister baalt van de verhalen die zijn opgedoken in de Duitse en de Engelse media: Draxler zou hebben afgezien van een overgang naar Arsenal, omdat Bayern hem in de zomer naar München wil halen en al een akkoord zou hebben bereikt met Draxler. “Maar die geruchten zijn belachelijk, echt absolute onzin”, tekenen Duitse media op uit de mond van Rummenigge.

“Iedere dag komt er wel een nieuwsbericht naar buiten en eigenlijk kan ik er alleen maar om lachen. We hebben het hier ook met Schalke over gehad en zij zijn het in dit opzicht met ons eens”, vertelt de directeur van de Duitse topclub. “Ik kan ook helemaal niet verklaren hoe deze geruchten de wereld in worden gebracht. Misschien is er iemand die ’s nachts niet zo goed slaapt”, suggereert Rummenigge.

Bezig met laden …