voetbalzone

Datum en locatie voor Italiaanse Super Cup nog altijd ongewis

Matthijs van Laar01 jun 2010, 20:49
Laatst bijgewerkt: 01 jun 2010, 20:49
Advertentie

De organisatie van de Italiaanse voetbalcompetitie weet nog niet precies wanneer de wedstrijd om de Supercoppa zal worden gehouden. Volgens recent verschenen berichten moet de strijd tussen Internazionale en AS Roma plaats gaan hebben op 21 augustus, maar in een officieel statement verklaarde een woordvoerder dat die datum alles behalve vastligt.

De regelingen rondom de wedstrijd, die zou moeten worden gehouden in het Chinese Beijing, dienen nog te worden getroffen. “Wij willen benadrukken dat er nog geen beslissing is genomen met betrekking tot een locatie of een datum voor het duel”, zo luidt het bericht dat de organisatie uitdeed. Probleem is de Europese Super Cup-wedstrijd die Internazionale op 27 augustus dient af te werken tegen Atlético Madrid.

De Champions League-houder is niet van plan om zes dagen daarvoor in China aan te treden. “Dat hebben wij de organisatie medegedeeld”, aldus Inter-directeur Ernesto Paolillo. De vorige editie van de Supercoppa werd eveneens in China afgewerkt en werd gewonnen door Lazio. De Romeinen versloegen Internazionale met 2-1.

Bezig met laden …