voetbalzone

David Luiz: ‘Barcelona heeft officieel bod uitgebracht’

Gijs Freriks04 sep 2013, 22:28
Laatst bijgewerkt: 04 sep 2013, 22:28
Advertentie
/

David Luiz heeft bevestigd dat Barcelona in de afgelopen transferperiode een poging heeft gedaan om hem in te lijven. Toen de komst van Thiago Silva onhaalbaar bleek, meldden de Catalanen zich op Stamford Bridge voor de verdediger van Chelsea. Het zou gaan om een bod van veertig miljoen euro, al gaat Luiz in gesprek met Gazeta Esportiva niet in op bedragen.

“Er was een officiële aanbieding van Barcelona, maar ik besloot om bij Chelsea te blijven”, zegt de 26-jarige Braziliaan. “Ik ben trots om voor een grote club te spelen en van de nationale ploeg deel uit te maken om mijn land te vertegenwoordigen.” Luiz is momenteel met o Seleção op pad, want de ploeg van Luiz Felipe Scolari neemt het zaterdag in een oefenwedstrijd op tegen Australië. De 28-voudig international zal zich daarna weer melden bij Chelsea, en dus niet bij Barcelona.

De Spanjaarden werden ook in verband gebracht met Marquinhos van Daniel Agger en ook op de Deen van Liverpool zouden zij een bod hebben uitgebracht. Barcelona kocht uiteindelijk helemaal geen nieuwe verdediger. Luiz is momenteel aan zijn vierde seizoen bezig bij Chelsea. Hij won met the Blues al de Champions League en de Europa League.

Bezig met laden …