voetbalzone

'Davids bood zich ook al bij Austria Kärnten aan'

09 sep 2009, 14:20
Laatst bijgewerkt: 09 sep 2009, 14:20
Advertentie
Edgar Davids heeft deze zomer niet stil gezeten. De middenvelder kwam vorig seizoen niet tot een akkoord met een mogelijk nieuwe werkgever, maar wil desondanks nog graag aan de slag in het profvoetbal. Waar dinsdag bekend werd gemaakt dat hij zich had aangeboden bij Vitesse, blijkt dat ook Austria Kärnten van Davids heeft gehoord.

In de Oostenrijkse Kleine Zeitung liet voorzitter Mario Canori weten dat hij best in het Alpenland wilde voetballen. "Davis heeft zich dit seizoen bij de club aangeboden, maar vervolgens hebben we niets meer van hem vernomen. Trainer Frenkie Schinkels verwacht dan ook niet al te veel van een mogelijk akkoord met de oud-international.

"Ik denk dat het weinig zin heeft om Davids uiteindelijk naar Klagenfurt te halen. We spelen hier niet in een competitie vol legendes, maar moeten het doen in de Oostenrijke Bundesliga." Daarbij zou de oud-speler van onder meer Ajax, Juventus en AC Milan teveel geld verlangen. De middenvelder wil minstens 20.000 euro per maand verdienen.

Gisteren werd bekend dat Davids zich ook al bij Vitesse had aangeboden. Vitesse-trainer Theo Bos liet toen weten niet onwelwillend te staan tegenover de komst van de routinier, maar realiseert zich weldat Vitesse weinig financiële ruimte heeft.
Bezig met laden …