voetbalzone

Davids: 'De scheidsrechters ontnemen me het plezier'

Bart Kruyt28 dec 2013, 21:32
Laatst bijgewerkt: 28 dec 2013, 21:32
Advertentie

Als speler van Ajax zette hij al eens een punt achter zijn loopbaan, maar twee jaar later ging Edgar Davids weer aan de slag bij Crystal Palace. Daar bleef de middenvelder maar kort, waarna zijn loopbaan er écht op leek te zitten, maar vorig jaar meldde Davids zich plotseling bij Barnet. Bij de Engelse vijfdedivisionist is de routinier speler/coach, maar de kans is aanwezig dat zijn spelersloopbaan er nu echt op zit. Davids wil zichzelf niet meer opstellen bij Barnet.

/

De veertigjarige Surinamer kreeg zaterdag tegen Salisbury City alweer zijn derde rode kaart van het seizoen en kondigde na afloop van de 2-1 nederlaag aan dat hij niet meer verder gaat voetballen. "Ik weet nu zeker dat de arbitrage ons wil benadelen. Iedere wedstrijd worden er gekke beslissingen genomen", brieste Davids in gesprek met The Times. "Ik denk dat ik niet meer ga spelen, want de scheidsrechters ontnemen me het plezier en ik wil dat het team presteert."

Davids kreeg tegen Salisbury twee gele kaarten, maar volgens de middenvelder was er bij beide prenten niet veel aan de hand. Als de middenvelder bij zijn beslissing blijft, komt er een einde aan een indrukwekkende loopbaan. Davids speelde voor onder meer Ajax, AC Milan, Juventus, Barcelona, Tottenham Hotspur en Internazionale en kwam tot 78 interlands voor het Nederlands elftal.

Bezig met laden …