voetbalzone

‘Davids gaat echt een mooie loopbaan tegemoet, maar hier was het klaar’

Erik van Dam21 jan 2014, 13:21
Laatst bijgewerkt: 21 jan 2014, 13:21
Advertentie

Edgar Davids vertrok zaterdag vrij abrupt als speler/trainer van Barnet FC. Hij werkte vijftien maanden bij de club uit de Conference Premier en werd er zo’n beetje op handen gedragen. Tony Kleanthous, die als voorzitter aan Barnet FC verbonden is, zegt dat hij Davids alle succes wenst bij het nemen van een volgende stap in zijn loopbaan.

voetbalzone

De precieze reden van Davids’ vertrek kan Kleanthous niet aangeven. “We kwamen samen overeen dat zijn vertrek het beste was voor de club. Het was niet echt een kwestie van wie wat zei. Het was meer dat we realiseerden dat het niet meer ging werken. Maar in die vijftien maanden dat hij bij ons was, heeft hij ons imago vergroot en de club zo goed geholpen als hij maar kon. Ik vond het geweldig dat hij hier was.”

“Misschien hangt zijn vertrek samen met zijn onervarenheid”, vraagt Kleanthous zich hardop af. “Maar hij krijgt onze allerbeste wensen mee en ik weet zeker dat hij een mooie loopbaan tegemoet gaat. Hier was het gewoon klaar tussen ons en hem, het was het goede moment om afscheid van elkaar te nemen.”

Bezig met laden …