voetbalzone

Davids stelt zichzelf niet meer op na derde rode kaart van seizoen

Bart Kruyt28 dec 2013, 17:29
Laatst bijgewerkt: 28 dec 2013, 17:29
Advertentie

Edgar Davids heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld. De middenvelder is speler/trainer bij Barnet FC, dat in de Engelse vijfde divisie speelt, en kreeg zaterdag een rode kaart tegen Salisbury City. Dit betekende voor Davids al zijn derde rode kaart van het seizoen en zijn vierde in zijn laatste zeventien wedstrijden. De Nederlander voelt zich gezocht door de scheidsrechters.

Na de wedstrijd tegen Salisbury, die met 2-1 verloren werd, kondigde Davids aan dat hij zichzelf dit seizoen niet meer zal opstellen bij Barnet. De middenvelder zei dat hij denkt dat arbiters het op hem voorzien hebben en dat het daarom geen zin meer heeft om wedstrijden te gaan spelen. Naast Davids werd zaterdag overigens ook Carl Fletcher weggestuurd.

Barnet degradeerde vorig seizoen uit de League Two en speelt zijn wedstrijden nu in de Conference Premier. De ploeg van de veertigjarige Davids hoopt dit seizoen weer te kunnen promoveren en kan de nederlaag van zaterdag dus niet gebruiken. Barnet staat in de middenmoot van de ranglijst.

Bezig met laden …