voetbalzone

Davids stelt zichzelf op als aanvoerder en pakt rode kaart

Gijs Freriks13 okt 2013, 17:50
Laatst bijgewerkt: 13 okt 2013, 17:50
Advertentie
/

Edgar Davids is speler/trainer bij Barnet en heeft er dus vrijwel alles voor het zeggen. De middenvelder stelde zichzelf zondag voor het vierde duel op rij op, maar de thuiswedstrijd tegen Wrexham (1-1) liep niet goed af voor de inmiddels veertigjarige linkspoot.

Davids betrad met rugnummer één en de aanvoerdersband het veld, maar verliet The Hive Stadium weer vroegtijdig. De 74-voudig Oranje-international, die zichzelf als centrumverdediger had opgesteld, werd één minuut voor tijd met een rode kaart van het veld gestuurd, nadat hij bij een opstootje tegenstander Stephen Wright in het gezicht had geslagen. Dean Keates maakte uit een vrije trap hierna nog de gelijkmaker voor Wrexham, waardoor hij de 1-0 van Anthony Acheampong onschadelijk maakte.

Bij het opstootje tussen Davids en Wright kreeg laatstgenoemde ook een rode prent. In de absolute slotfase moest ook Johnny Hunt van Wrexham naar de kant, nadat hij tegenstander Curtis Weston vermoedelijk een beenbreuk had bezorgd. Davids en consorten staan na vijftien wedstrijden negende in de Conference Premier, het vijfde niveau in Engeland.

Bezig met laden …