voetbalzone

Davids uit kritiek: ‘Ik houd er niet van om hun wedstrijden te bekijken’

Gijs Freriks15 dec 2013, 17:05
Laatst bijgewerkt: 15 dec 2013, 17:05
Advertentie

Tottenham Hotspur investeerde in de zomer 120 miljoen euro in de selectie. De Londenaren hoopten daardoor mee te kunnen doen op de eerste landstitel sinds het seizoen 1960/61, maar stellen tot dusver teleur. De ploeg van André Villas-Boas staat zevende in de Premier League en heeft een achterstand van acht punten op Arsenal. Ook Edgar Davids wordt niet warm van het spel van the Lilywhites.

/

De huidige speler/trainer van Barnet speelde tussen 2005 en 2007 op White Hart Lane en volgt de verrichtingen van Tottenham nog altijd. “Om eerlijk te zijn houd ik er alleen niet van om de wedstrijden van Spurs te kijken. Snap je wat ik bedoel? Ik verwacht meer van hun spel, zeker wanneer je een manager hebt die zegt dat hij aanvallend voetbal wil spelen. Ik ben nog niet overtuigd. Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk alleen om de resultaten”, zegt Davids tegen Absolute Radio.

“Als AVB als vierde eindigt, dan heeft hij het geweldig gedaan. Doet hij dat niet, dan is alleen hij verantwoordelijk", vervolgt de voormalig Oranje-international, die wel onder de indruk is van Everton. “Die ploeg speelde vorige week geweldig tegen Arsenal. Ik had zoiets van ‘Woah, ik hoop voor Everton niet dat dit de laatste keer is dat ze zo spelen’. Ze waren erg goed.” De club uit Liverpool speelde met 1-1 gelijk tegen Arsenal en won zaterdag met 4-1 van Fuham.

Bezig met laden …