voetbalzone

Davids ziet spelen van wedstrijden niet meer zitten

Bart Kruyt22 nov 2009, 14:14
Laatst bijgewerkt: 22 nov 2009, 14:14
Advertentie

De kans dat Edgar Davids daadwerkelijk terugkeert op de voetbalvelden wordt steeds kleiner. De ex-Ajacied zou bij Portsmouth aan de slag gaan, maar dan alleen op het trainingsveld. De 36-jarige middenvelder zal waarschijnlijk niet meer in wedstrijdverband spelen. “Ik wil niet echt meer wedstrijden spelen, maar het hangt af van de club”, meldde Davids aan Voetbal International

/

De ex-international zag eerder een transfer naar Leicester City afketsen. “Ik zag het zitten, het team, de plaats en het idee, maar het ging niet door vanwege mijn verplichtingen voor mijn stichting en voor mijn sponsor Red Bull.” Bij Portsmouth wil Davids een andere rol invullen. “Trainen met een club brengt al de nodige media-aandacht met zich mee. Maar dat is waar ik op wacht. Ik hoop gewoon te kunnen trainen en op het trainingsveld met mijn ervaring een bijdrage te leveren.”

Davids was in het seizoen 2007/08 voor het laatst actief in het profvoetbal. Nadat zijn contract met Ajax niet werd verlengd, ging de middenvelder bij tijd en wijlen op zoek naar een nieuwe club. Interesse van onder meer Genoa, De Graafschap, Vitesse, Ajax Cape Town, River Plate en Leicester City mondde niet uit in een contractuele verbintenis. Ook zaalvoetbal is nu een optie voor Davids.

Bezig met laden …