voetbalzone

Davies hoopt op nieuwe oproep van Capello: ‘Dat zou geweldig zijn'

Matthijs van Laar07 nov 2010, 13:58
Laatst bijgewerkt: 07 nov 2010, 13:58
Advertentie

Kevin Davies was zaterdag de grote man aan de kant van Bolton Wanderers in het duel met Tottenham Hotspur. Onder toeziend oog van bondscoach Fabio Capello nam de aanvaller twee treffers voor zijn rekening, waarmee hij Bolton naar een 4-2 overwinning leidde. De 33-jarige Davies hoopt nu op een uitverkiezing voor het Engelse elftal. “Dat zou absoluut geweldig zijn”, vertelt hij zondag in de Engelse pers.

/

Engeland speelt op 17 november een vriendschappelijk duel tegen het Franse elftal van Laurent Blanc. Nadat hij voor het EK-kwalificatieduel met Montenegro al werd opgeroepen, is de Bolton-aanvaller nu uit op herverkiezing. “We zullen wel zien wat de voorselectie zal zijn. Zit ik erbij dan is dat heel mooi en anders blijf ik gewoon mijn best doen bij Bolton.”

Met die ploeg draait Davies uitstekend in de Premier League. Mede dankzij de winst op Tottenham staat Bolton vijfde in de Premier League. “Ik ben blij dat ik heb kunnen bijdragen aan de overwinning. Dat is het allerbelangrijkste”, benadrukt de spits die dit seizoen vier keer scoorde in elf competitieduels.

Bezig met laden …