Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Davy Klaassen vertrekt na één seizoen alweer bij Inter

Laatste update:

Davy Klaassen vertrekt na een seizoen definitief bij Inter, zo bevestigt de club. De 31-jarige middenvelder maakte vorig jaar zomer de overstap van Ajax naar de Italiaanse club, en tekende destijds een eenjarig contract. Dat is niet verlengd, waardoor Klaassen sinds maandag transfervrij is.

Op de website heeft Inter een bericht geplaatst over het vertrek van Klaassen. “Na een seizoen in het shirt van Inter neemt Klaassen afscheid van de kleuren van i Nerazzurri”, begint het bericht.

“De Nederlandse middenvelder, die in de zomer van 2023 arriveerde, won de twintigste Scudetto in de geschiedenis van de club en heeft zijn bijdrage geleverd aan het fantastische afgelopen seizoen.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

“Groetjes en bedankt van de hele Inter-familie richting Klaassen, Italiaans kampioen namens i Nerazzurri en winnaar van de Supercoppa. Bedankt, Davy!”

Klaassen maakte vorig jaar zomer op het laatste moment de transfervrije overstap van Ajax naar Inter. Bij Ajax was men blij met hem, maar Klaassen wist dat hij geen vaste basiskracht zou zijn in de Johan Cruijff ArenA.

Klaassen was afgelopen seizoen ook bij Inter geen vaste kracht. Drie keer stond hij in de basis, vijftien keer kwam hij in actie als invaller. In die duels wist hij niet te scoren en geen assist af te leveren.

Desondanks bereikte hij met het winnen van de landstitel en de Italiaanse Supercup dus wel grote successen met de club uit Milaan. Waar de middenvelder zijn carrière vervolgt is nog niet bekend.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Nou, zal ik hem maar maken?

Feyenoord, kom er maar in!

1 juli 2024 om 21:15
0

Gohhh zou toch wat zijn. Niet dat ooit zou gebeuren. Maar geinig zou het wel zijn. En dat ie dan ontplooit tot een aanjager en publiekslieveling.

1 juli 2024 om 21:47
0

@Oortap.Eigenlijk ben je in je hart Ajaxied dat je zo graag Ajaxieden en oud Ajaxieden in je club wil hebben. Hahaha. Laat Klaassen nou maar gewoon terug naar Ajax komen vindt je niet?

1 juli 2024 om 23:03
0

Klaassen komt toch uit een Feyenoord familie

2 juli 2024 om 08:56
0

Omdat zijn broer voor Feyenoord is kom je direct uit een Feyenoord familie? Misschien is zijn moeder en oma wel voor Ajax. Pfff

Lekker terug naar ajax

Davy altijd een gewaardeerde Ajacied geweest. Wat mij betreft kan hij terug komen naar Amsterdam.

Nu een goede keus maken, top eredivisie of subtop Duitsland lijkt me het beste voor hem. Of cashen in SA kan ook natuurlijk

1 juli 2024 om 21:02
0

Kan mij niet voorstellen dat subtop Duitsland op hem zit te wachten

1 juli 2024 om 21:59
0

Wisselspeler van Inter, basiskracht Ajax... Waarom zou de nummer 10 van Duitsland zo'n speler niet willen hebben.

1 juli 2024 om 22:07
0

Je weet dat hij al bijna geen basiskracht meer was bij Ajax?

Heeft het in zijn prime net gehaald bij een degradatiekandidaat van Duitsland. En nu moet hij op 31 jarige leeftijd opeens Duitse subtop aankunnen?

Bij inter ook amper minuten gemaakt.

3 juli 2024 om 04:45
0

Als hij al gigantisch mislukt is bij werder...welke duitse od andere club zou hem dan nog willen hebben? Toen hij ajax verliet voor everton heeft hij zijn eigen carrière in het voetbal om zeep geholpen.

Wat mij betreft altijd welkom in Amsterdam. Genoeg potjes het afgelopen jaar waarin 'Mister 1-0' het verschil had kunnen maken, wellicht zelfs als invaller. Alleen al qua karakter een welkome versterking, lijkt me dat hij geen basisplaats zal eisen en is nog steeds de ideale 12e man

1 juli 2024 om 21:26
0

Geen idee wat de nieuwe trainer voor plannen heeft, maar zou hem zeker terug nemen. Komt nooit een onvertogen woord vanaf en altijd een prima inzet. Ik denk dat hij een linie terug misschien nog wel beter kan gaan renderen

1 juli 2024 om 23:36
0

Juist niet. Zijn grootste kracht is zijn diepgang. Als je hem een linie terugzet dan blijft er niet veel van meer over.

Kom maar terug naar huis.

Galatasaray is bezig met een middenvelder waarvan ze de naam nog niet bekend hebben gemaakt. Zou het misschien om Davy gaan?

1 juli 2024 om 21:42
0

Ik hoop dat we voor een iets kwalitatievere speler gaan, maar als back-up zou die zeker niet misstaan.

Vervanger van chery , nec sla je slag

Zou voor de Nederlandse top en veel Europese subtoppers of middenmoters een prima aanwinst zijn. Of misschien iets voor AZ of Twente?

1 juli 2024 om 23:24
0

Bij AZ als vervanger van de Wit? Gaan ze er ook nog op vooruit ook.

Die gaat ook naar Manchester United.

Wellicht Ajax? Of Girona? Indien DK naar Spanje gaat, heeft hij wel 5 van de grootste Europese competities gehad.

Ik zou in ieder geval niet terug keren naar Ajax, maar voor een nieuw, mooi buitenlands avontuur. Al geloof ik best dat hij Ajax weer smoel kan geven, zou dit zonde zijn voor de ontwikkeling van Taylor, Mannsverk, Henderson en Tahirovic. Middenveld van Ajax is goed bezet. Alleen de vleugels en de defensie niet.

2 juli 2024 om 04:51
0

Ik denk dat Davey helemaal niet bij Ajax aanklopt. Hij zal geen basiskracht meer zijn. Dat is toch de reden dat hij vertrokken is, dan gaat hij niet opeens nu wel terug komen. Salaris zal ook een stukkie minder zijn dan wat hij had toen hij vertrok, terwijl qua arbeidsethos en intensiteit een stuk meer gevraagd gaat worden dan hij op het laatst gewend was bij Ajax. Ik verwacht dat er binnen een half jaar nog behoorlijk wat spelers gaan afvallen omdat ze fysiek gewoon niet kunnen leveren wat er gevraagd wordt. Daar zou ik een klaassen ook bij verwacht hebben, was die nog Ajax. Klaassen was juist een speler die heel snel oud aan het worden was.

Benieuwd waar hij heen gaat. Ik gok een middenmotor/laagvlieger in de Bundesliga eerlijk gezegd.
Denk dat hij te veel geld wil verdienen en te veel wil spelen om terug te komen naar Ajax, eerlijk gezegd.

Gok een team als Union Berlin, Mainz, Werder, Augsburg, Freiburg of Heidenheim.

Dat is nummer drie van ‘het soort middenvelders dat Ajax tegenwoordig opleidt’
Davy, Donny en Dani. Allemaal hetzelfde met een klein niveau verschil. Doen altijd hun best maar maken geen verschil op topniveau.
Benieuwd waar ze terechtkomen.
Zou beste zijn als ze daadwerkelijk weer s gaan doen waar ze voor opgeleid zijn, voetballen

3 juli 2024 om 04:53
0

Dan had hij ajax niet moeten verlaten in 2017 als hij echt zijn toekomst in de voetballerij zou hebben gezien. Maar hij koos voor het geld en dat is voor vele Nederlandse spelers een droom die nog sneller dan een zeepbel uieen spatte.

Sinds zijn eerste vertrek bij ajax in 2017 is het in rap tempo bergafwaarts gegaan met hem. Hij meende natuurlijk wel ff te gaan maken in Engeland. Dikke neus dus. Het enige wat hij daar kreeg, was veel geld...te veel geld. Hij had ajax nooit moeten verlaten maar ja...hij zal financieel wel binnen zijn dus reden om te klagen heeft hij niet. Van "eer" kan je niet leven dus wat dat aangaat, begrijp ik het wel. Maar hij is te jong om te gaan rentenieren dus misschien de overstap maken naar Herculus?

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren