voetbalzone

De Boer baalt niet van Mokotjo: 'Dan snijd je jezelf in de vingers'

Bart Kruyt08 aug 2014, 15:03
Laatst bijgewerkt: 08 aug 2014, 15:03
Advertentie

Ajax werd in de afgelopen weken veelvuldig gelinkt aan Kamohelo Mokotjo, die liet weten dat hij een overgang naar de Nederlandse recordkampioen wel zag zitten. Van een samenwerking komt het echter niet: Mokotjo is vertrokken bij PEC Zwolle en heeft een contract getekend bij FC Twente. Vrijdag trainde de Zuid-Afrikaan al voor het eerst mee bij zijn nieuwe werkgever.

voetbalzone

Frank de Boer heeft daar geen slecht gevoel over: volgens hem is Ajax niet serieus bezig geweest met de komst van de 23-jarige Mokotjo. De coach beaamde wel dat de voormalig Feyenoorder op het lijstje stond. "Maar alleen als er iemand wegging op ons middenveld", zei De Boer volgens NUsport op de persconferentie van vrijdag. "We hebben een grote selectie en als je 28 spelers hebt ontstaat er ontevredenheid en snijd je jezelf in de vingers."

"Hij is een goede speler, die bij ons zeker tot zijn recht was gekomen. Als nu later blijkt dat we hem wel hadden kunnen gebruiken, is dat jammer", aldus De Boer, die niet weet of er nog spelers verkocht zullen worden. Hij wees de aanwezige journalisten er wel op dat de meeste transfers in de laatste week plaatsvinden: "Dus dat verwacht ik nu ook."

Bezig met laden …