voetbalzone

De Boer complimenteus: ‘Fantastisch, het is een leuk voetballend elftal’

Erik van Dam25 jan 2016, 15:03
Laatst bijgewerkt: 25 jan 2016, 15:03
Advertentie

Dankzij een doelpunt van Riechedly Bazoer in de eerste minuut won Ajax zaterdagavond thuis van Vitesse. Dinsdagavond mogen de Amsterdammers weer aan de bak, want dan komt Heracles Almelo langs. Die club zal men niet gering nemen, want Heracles staat knap vierde en is een tegenstander om rekening mee te houden. Behalve een ploeg die punten pakt is het volgens Frank de Boer ook nog eens een team dat goed voetbalt.

voetbalzone

Heracles haalde uit 19 wedstrijden al 33 punten en rekende onder meer af met PSV (2-1), sc Heerenveen (2-0) en FC Groningen (2-1). Ajax hoopt niet ook in de val van de zwart-witten te trappen en te verliezen. De Boer zegt op de clubwebsite respect te hebben voor de prestaties die geleverd worden onder John Stegeman. “Fantastisch dat Heracles het zo lang volhoudt en nu vierde staat. Dat Heracles zich handhaaft in de subtop dwingt veel respect af. Het is een leuk voetballend elftal.”

De Boer moet dinsdagavond Davy Klaassen en Kenny Tete nog missen in de ontmoeting met Heracles. Wie Tete rechts achterin vervangt weet de trainer nog niet. Mike van der Hoorn viel zaterdag in tegen Vitesse en deed het goed, maar Ricardo van Rhijn werd ook bij de wedstrijdselectie gehaald. “Dinsdag beslis ik wie er speelt”, belooft De Boer.

Bezig met laden …