voetbalzone

De Boer en Pioli negeren topaankoop Inter: ‘Hij heeft er genoeg van’

Dominic Mostert12 dec 2016, 20:30
Laatst bijgewerkt: 12 dec 2016, 20:30
Advertentie

Gabriel Barbosa voelt zich ongelukkig bij Internazionale. De aanvaller kwam afgelopen zomer voor 29,5 miljoen euro over van Santos, maar Frank de Boer gunde hem slechts één invalbeurt van zestien minuten en ook opvolger Stefano Pioli heeft geen behoefte aan de twintigjarige Braziliaan. Zijn zaakwaarnemer kondigt een gesprek met de club aan om verhaal te halen.

/

"Van een transfer in januari weet ik niets", maakt Wagner Ribeiro duidelijk aan ESPN. "Volgende maand ga ik persoonlijk naar Milaan om de club te spreken, want het is een ingewikkelde situatie. Hij heeft er schoon genoeg van om op deze manier behandeld te worden en daar heeft hij volledig gelijk in. Hij komt niet aan spelen toe. In drie maanden stond hij maar zestien minuten op het veld."

Ribeiro haalt aan dat Gabigol zondag negentig minuten op de bank bleef tijdens de 2-0 zege op Genoa, terwijl de jongeling ook niet nodig was tijdens de 3-0 nederlaag tegen Napoli van anderhalve week geleden. De belangenbehartiger vraagt zich zodoende af waar zijn cliënt aan toe is. "De club heeft bijna dertig miljoen euro betaald, en nu behandelen ze hem zo."

Bezig met laden …