voetbalzone

De Boer: ‘Hij is als Pogba, hij heeft alles om uit te groeien tot een topper’

Robin Bruggeman11 okt 2016, 14:56
Laatst bijgewerkt: 11 okt 2016, 14:56
Advertentie

Frank de Boer botste in zijn eerst weken bij Internazionale met Marcelo Brozovic en Geoffrey Kondogbia. De eerste werd zelfs even uit de selectie verbannen, terwijl de trainer de tweede in de wedstrijd tegen Bologna al na 28 minuten naar de kant haalde. De Boer heeft de twee middenvelders echter nog niet afgeschreven.

/

“Brozovic? Ik ben blij dat hij twee wedstrijden voor Kroatië heeft gespeeld. Dat was belangrijk, want hij moet weer minuten in de benen krijgen. Nu zullen we zien hoe hij terugkomt, naar mijn mening is hij een geweldige speler die ons aan overwinningen kan helpen”, vertelde de Nederlander tijdens een perspraatje. “Het is slechts een kwestie van tijd en het is het beste als hij speelt.”

“Wat Kondogbia betreft, hij is jong en ik denk dat er een aantal details zijn die hij moet verbeteren. Hij heeft de fysieke en technische kwaliteiten, het zijn de details waaraan gewerkt moet worden”, gaat De Boer verder. “Hij is als Paul Pogba, hij heeft dezelfde rol en hij moet in staat zijn om duels te winnen en simpel te spelen. Maar naar mijn mening heeft hij alles om uit te groeien tot een topper.”

Bezig met laden …