voetbalzone

'De Boer hoopt bij Inter alsnog te kunnen samenwerken met Barça-aanvaller'

Bart Kruyt17 aug 2016, 15:55
Laatst bijgewerkt: 17 aug 2016, 15:55
Advertentie

Barcelona is nog druk op zoek naar een stand-in voor Lionel Messi, Luis Suárez en Neymar, maar de vraag is of Munir El Haddadi niet gewoon het vertrouwen moet krijgen. Er zijn in ieder geval genoeg clubs met belangstelling voor de aanvaller: Patrick Kluivert zou El Haddadi naar Paris Saint-Germain willen halen en nu wordt ook Internazionale genoemd als mogelijk nieuwe bestemming.

/

Frank de Boer is sinds vorige week de hoofdtrainer bij Inter en volgens SPORT voelt de oefenmeester wel wat voor een samenwerking met de twintigjarige El Haddadi. De krant brengt in herinnering dat De Boer vorig jaar ook al probeerde om de aanvaller naar Ajax te halen, maar dat bleek niet mogelijk te zijn. Mogelijk krijgt hij El Haddadi nu alsnog onder zijn hoede.

El Haddadi heeft bij Barcelona nog een contract dat tot 2019 doorloopt en in deze verbintenis zit een afkoopsom van 60 miljoen euro. Dit bedrag zal Inter sowieso niet op tafel leggen, maar als er nog een aanvaller bijkomt in het Camp Nou, dan lijkt Barcelona wel bereid te zijn om te onderhandelen. Een verhuur zou ook een optie kunnen zijn.

Bezig met laden …