voetbalzone

De Boer: 'Ik zei dat ze over een paar jaar terug mochten komen'

Bart Kruyt11 dec 2014, 11:51
Laatst bijgewerkt: 11 dec 2014, 11:51
Advertentie

Liverpool wist zich niet te plaatsen voor de knock-outfase van de Champions League en presteert ook in de Premier League erg teleurstellend. Brendan Rodgers staat door de slechte prestaties onder druk en moet volgens Engelse media vrezen voor een ontslag. Mocht het zover komen, dan zou Frank de Boer wel eens in beeld kunnen komen als opvolger voor de Noord-Ier.

voetbalzone

Tweeënhalf jaar geleden had De Boer al eens contact met Liverpool, dat destijds een opvolger voor Kenny Dalglish zocht. Het gesprek met de Ajax-trainer was echter van korte duur. "Daar was ik nog niet aan toe, ik wilde mijn gezin niet weer laten verkassen. Ik heb gezegd dat ze over een paar jaar terug mogen komen", zegt De Boer in het Algemeen Dagblad.

Mogelijk maakt Liverpool daarvan gebruik: De Boer is met Ajax al vier jaar op rij kampioen geworden en staat nu wél open voor een buitenlands avontuur. "Als er een mooie club komt, dan ga ik praten. Maar het zou goed kunnen dat ik dan toch voor Ajax kies", zei hij eerder deze donderdag nog. De Boer heeft wel beloofd dat hij het seizoen zal afmaken in Amsterdam.

Bezig met laden …