voetbalzone

‘De Boer is een goede trainer, maar ik heb hem nog nooit ontmoet’

Erik van Dam06 mrt 2014, 09:22
Laatst bijgewerkt: 06 mrt 2014, 09:22
Advertentie

Erick Thohir veegt de vloer aan met de geruchten dat hij het ziet zitten in Frank de Boer. De steenrijke Indonesiër werd in oktober jongstleden eigenaar en voorzitter van Internazionale. Enkele maanden eerder was Walter Mazzarri in dienst getreden als trainer, nog onder het bewind van Massimo Moratti. Een trainerswissel zou niet als een verrassing komen bij een overname, maar Thohir weerspreekt die verhalen.

voetbalzone

In december kwamen in Italië berichten naar buiten dat Thohir zeer gecharmeerd zou zijn van Ajax-coach De Boer. Thohir was er echter al vlug bij om dat tegen te spreken en zei dat niemand uit Milaan contact had opgenomen met een andere trainer. Zo’n twee weken geleden gaf de Inter-eigenaar wel toe dat hij onder de indruk is van wat De Boer de laatste seizoen heeft gepresteerd in Amsterdam.

Dat wil echter niet zeggen dat hij Mazzarri wil vervangen door de Nederlander. Dat onderstreept hij donderdag nog eens via de officiële kanalen van i Nerazzurri. “De Boer is een goede trainer, maar er zijn geen onderhandelingen met hem gaande. Ik ken hem niet en heb hem ook nog nooit ontmoet”, benadrukt de Indonesiër. Onder Mazzarri loopt het nog niet naar wens met de Italianen. De club staat vijfde, op bijna dertig punten van Juventus. Mazzari’s contract loopt tot volgend jaar zomer.

Bezig met laden …