voetbalzone

De Boer kraakt Kazim: 'Turf maar eens hoeveel overtredingen hij maakte'

Bart Kruyt08 nov 2015, 16:28
Laatst bijgewerkt: 08 nov 2015, 16:28
Advertentie

Colin Kazim-Richards viel zondag in bij de Klassieker tussen tussen Feyenoord en Ajax en kreeg nog een grote kans op de winnende treffer, maar zijn inzet werd gekeerd door Jasper Cillessen. Kazim-Richards liet zich ook in een ander opzicht gelden: de aanvaller gooide de beuk er weer eens in en maakte volgens Frank de Boer overtredingen die niet door de beugel konden.

De coach van Ajax was niet erg te spreken over het optreden van Kazim-Richards, die 23 minuten meedeed, als vervanger van de tegenvallende Michiel Kramer. “Jullie moeten maar eens kijken hoeveel overtredingen Kazim heeft gemaakt", zei De Boer tegen FOX Sports. "Turf het maar eens. Dat kun je niet op twee handen bijhouden. Volgens mij had Feyenoord ook twee rode kaarten kunnen krijgen. Kazim dus, en ook Karim El Ahmadi."

Bas Nijhuis liet veel doorspelen en trok geen enkele rode kaart; wel had hij negen gele kaarten nodig om de wedstrijd enigszins rustig te houden. Feyenoord en Ajax speelden met 1-1 gelijk, waardoor de Amsterdammers nog drie punten meer hebben op de ranglijst dan de aartsrivaal.

Bezig met laden …