voetbalzone

De Boer onder druk: ‘We verloren ons hoofd en vergaten te voetballen’

Thijs Post16 okt 2016, 18:25
Laatst bijgewerkt: 16 okt 2016, 18:25
Advertentie

Frank de Boer ligt zwaar onder vuur bij Internazionale. Zondag verloor de voetbalgrootmacht met 1-2 van Cagliari en het is ook nog eens onrustig rond aanvoerder Mauro Icardi. De sterspeler ligt in de clinch met de harde kern van de club en hij miste ook nog eens een strafschop tegen Cagliari. De Boer spreekt van de moeilijkste tijden sinds zijn komst naar Internazionale.

/

“Nadat we op voorsprong kwamen kregen we veel ruimte, maar we verloren ons hoofd en vergaten te voetballen”, tekent Sport Mediaset op. “De eerste helft was niet slecht, we gaven veel voorzetten, maar we moeten beter worden in het afronden.” De Boer volgt de situatie rond Icardi uiteraard op de voet.

“Ik weet niet waarom hij miste, normaal gesproken blijft hij erg kalm.” Over het afpakken van de aanvoerdersband van Icardi, de spits heeft het door uitlatingen in zijn biografie aan de stok met de harde kern, denkt De Boer later na. “Daar kijken we morgen naar. Deze nederlaag is erg vervelend, want we hebben zeventig minuten lang gecontroleerd”, klinkt het.

Bezig met laden …