voetbalzone

De Boer rustig: 'Ik was niet onder de indruk, want ik weet wat hij kan'

Bart Kruyt14 feb 2014, 13:36
Laatst bijgewerkt: 14 feb 2014, 13:36
Advertentie

Ricardo Kishna liet in zijn eerste twee competitiewedstrijden voor Jong Ajax niet veel zien, maar speelde maandag tegen VVV-Venlo de pannen van het dak. Direct wordt er gesproken over een mogelijk debuut in het eerste elftal, maar Frank de Boer blijft rustig: hij zegt dat hij eerst nog meer goede wedstrijden van Kishna bij de Amsterdamse beloften wil zien.

voetbalzone

De Boer heeft de negentienjarige dribbelaar gezegd dat hij geduldig moet blijven: "Het is stap voor stap, dat weet hij ook", vertelde de coach vrijdag op de persconferentie. "Op de trainingen bij het eerste liet hij het al zien, maar bij Jong Ajax nog niet. Nu moet hij het ook laten zien bij de wedstrijden in de Jupiler League."

"Ik was niet onder de indruk, want ik weet wat hij kan", vervolgde De Boer. "Maar als hij zo blijft spelen als tegen VVV, dan is de kans groot dat hij dit seizoen zijn debuut in het eerste elftal nog zal maken." De Boer benadrukt echter dat hij Kishna liever negentig minuten ziet spelen bij de beloften, dan tien minuten bij het eerste.

Bezig met laden …