voetbalzone

‘De Boer zei dat er geen probleem was, maar hij krijgt nog steeds geen kans’

Robin Bruggeman06 dec 2016, 09:38
Laatst bijgewerkt: 06 dec 2016, 09:38
Advertentie

Internazionale telde afgelopen zomer bijna dertig miljoen uit voor Gabriel Barbosa, maar de Braziliaan is er nog niet in geslaagd veel speeltijd te veroveren in het Giuseppe Meazza. Frank de Boer deed al niet vaak een beroep op Gabigol en onder diens opvolger Stefano Pioli is het voorlopig nog hetzelfde verhaal. Volgens zijn zaakwaarnemer Wagner Ribeiro is zijn cliënt dan ook niet blij.

/

“Gabriel is op dit moment niet gelukkig. Dat is niet vanwege kleedkamerproblemen met zijn teamgenoten, het probleem is dat hij nooit de kans krijgt op het veld”, vertelt de belangenbehartiger aan Radio Bandeirantes. “We willen dat de situatie in januari opgelost wordt. De Boer liet het bestuur vlak voordat hij werd ontslagen weten dat er geen problemen waren met Gabriel, maar Pioli geeft de jongen, net als zijn Nederlandse voorganger, zelfs nu nog geen kans.”

“Als je niet het veld op mag als Inter met drie goals achter staat bij Napoli, wanneer krijg je dan wel de kans om te spelen? Een terugkeer naar Santos? Het is mogelijk dat hij in 2017 terugkeert, hoewel dat moeilijk voor hem zou zijn aangezien het een stap terug is, een nederlaag”, gaat Ribeiro verder. “Een uitleenbeurt aan een andere Italiaanse club ligt meer voor de hand.”

Bezig met laden …