voetbalzone

De Bruyne: 'Mijn overgang naar Chelsea is iets wat ik altijd al wilde'

Daniel Cabot Kerkdijk01 feb 2012, 14:30
Laatst bijgewerkt: 01 feb 2012, 14:30
Advertentie

Kevin De Bruyne verbond zich dinsdag voor 5,5 jaar aan Chelsea, maar maakt het huidige seizoen bij Racing Genk af. De aanvallende middenvelder is nog steeds onder de indruk van wat er allemaal gebeurd is. Waar hij volgend jaar op het veld zal staan, weet hij nog niet. "Mijn overgang naar Chelsea is iets wat ik altijd al wilde", vertelde De Bruyne woensdag aan de Gazet van Antwerpen.

/

"Bij Chelsea ligt voor mij al een sportief plan klaar", geeft De Bruyne aan. "Ook het financiële aanbod is super. Volgend seizoen zou ik graag actief zijn in een competitie van een hoger niveau dan de Belgische. Er zijn al contacten geweest maar er is nog niets beslist. Er is trouwens tijdens de onderhandelingen gesproken om ook volgend seizoen nog te spelen bij Genk, maar dat is niet opgenomen in het contract."

"Waar ik het meest van onder de indruk was bij Chelsea, is het feit dat alles heel gewoon is", vervolgt De Bruyne. "Eens binnen de muren van de club is iedereen heel normaal en alles gebeurt in groep. Zelf heb ik nog niet gesproken met de coach, noch met andere spelers behalve even met Romelu Lukaku. Deze transfer is alleszins een grote stap in mijn carrière. Toch vind ik het nu nog belangrijk om de volgende zes maanden goed te spelen hier bij Genk en hopelijk blijf ik gespaard van blessures."

Bezig met laden …