voetbalzone

De Bruyne wil al weg bij Chelsea: 'Ik denk niet dat ik hier veel ga spelen'

Bart Kruyt27 jul 2012, 08:25
Laatst bijgewerkt: 27 jul 2012, 08:25
Advertentie

Kevin De Bruyne speelt volgend seizoen niet voor Chelsea. De middenvelder werd overgenomen van Racing Genk en bereidt zich met de Champions League-winnaar voor op het nieuwe seizoen, maar hij zal the Blues nog niet gaan helpen in het komende voetbaljaar. "Het is zeker: ik vertrek", zegt De Bruyne, die zich vermoedelijk zal laten verhuren aan Werder Bremen.

/

Duitse media beweren dat Werder en Chelsea het al eens zijn geworden over een huurperiode, maar dat nieuws is nog niet officieel gemaakt. "Toen ik naar Chelsea kwam, was het al voor negentig procent zeker dat ik uitgeleend zou worden", zegt De Bruyne in Sport/Voetbalmagazine. "Nu is dat percentage nog hoger. Werder Bremen is een goede ploeg in een mooie competitie. Ik ben niet op de hoogte van onderhandelingen, maar het zou toch snel geregeld moeten zijn."

De twintigjarige De Bruyne ziet een verhuurperiode als de beste optie: "Ik denk niet dat ik hier veel ga spelen", zegt de Belgisch international. "De trainer zet me altijd op rechts, terwijl ik daar nooit eerder gespeeld heb. Ook moet ik vaak met de jeugd meetrainen. Ik heb de coach gezegd dat ik meteen vertrek als ik nog langer moet trainen met de jeugd." Werder Bremen biedt vermoedelijk een oplossing.

Bezig met laden …