voetbalzone

'De Carling Cup beschouwen we ook als een hoofdprijs'

Thijs Post24 jan 2012, 18:54
Laatst bijgewerkt: 24 jan 2012, 18:54
Advertentie

Manchester City draait uitstekend in de competitie, maar in de bekertoernooien gaat het een stuk minder. The Citizens werden al uitgeschakeld in de Champions League, moesten de FA Cup voortijdig verlaten en staan er ook in de Carling Cup niet goed voor. Woensdag neemt de club het op in en tegen Liverpool (met als inzet een plek in de finale), maar de eerste wedstrijd werd door the Reds met 0-1 gewonnen.

/

“We gaan naar Liverpool voor een resultaat, we willen naar Wembley”, geeft middenvelder James Milner aan op het digitale thuis van de steenrijke club. “De Carling Cup is een grote prijs, vergis je niet. Ik hoor mensen om wat voor een reden dan ook zeggen dat het een minder belangrijke trofee is, maar iedere prijs is belangrijk. Het was een grote teleurstelling om uitgeschakeld te worden in de FA Cup, maar het voordeel is dat we een vrij weekend voor de boeg hebben.”

“Hoewel we te maken hebben met blessures, schorsingen en spelers die naar de Afrika Cup zijn, lukt het ons nog steeds om overwinningen te boeken. We weten dat Liverpool zeer sterk is op Anfield en dat ze een goede ploeg hebben, maar we hebben het vertrouwen dat we overal kunnen winnen”, vervolgt Milner. “Zolang we maar winnen en de fans maar tevreden zijn, dat is alles wat we willen.”

Bezig met laden …