voetbalzone

‘De club praat met Seedorf, vrijdag komen we denk ik met nieuws’

Erik van Dam07 jan 2014, 14:13
Laatst bijgewerkt: 07 jan 2014, 14:13
Advertentie

Clarence Seedorf staat nog een paar maanden onder contract bij Botafogo. De 37-jarige middenvelder liet AC Milan in de zomer van 2012 achter zich en besloot naar Brazilië, het land van zijn echtgenote, te gaan. Hij tekende voor twee jaar bij zijn huidige club en bevindt zich nu in de laatste fase van zijn contract. Botafogo zegt dat het vrijdag met nieuws rondom de routinier zal komen.

/

Trainer Eduardo Hungaro, die assistent was onder zijn voorganger Oswaldo de Oliveira, staat sinds kort voor de groep. “Wat Seedorf betreft: het bestuur praat momenteel met hem en vrijdag zal er denk ik nieuws komen. Ik weet zeker dat Seedorf graag Botafogo wil blijven helpen. Maar als hoofdtrainer moet ik ook aan alternatieven denken”, geeft Hungaro te kennen aan Gazette Esportiva.

De geruchten rond een terugkeer van Seedorf naar Milaan worden de laatste weken sterker en sterker. Vertrekkend trainer Massimiliano Allegri noemde zijn naam maandag nog. “Ze zullen een waardige vervanger vinden, iemand die de capaciteiten heeft om Milan te leiden. Seedorf is een zeer intelligente voetballer en ik sluit niet uit dat hij alles heeft wat je nodig hebt om een trainer te zijn, maar het zijn wel twee totaal verschillende functies”, zei de Italiaan. “Maar ik ben er hoe dan ook van overtuigd dat de club de juiste coach zal kiezen, zoals ze ook de afgelopen 28 jaar hebben gedaan.”

Bezig met laden …