voetbalzone

‘De clubs met de meeste Europa Cups komen in dit duel samen’

Thijs Post29 dec 2014, 15:20
Laatst bijgewerkt: 29 dec 2014, 15:20
Advertentie

Terwijl spelers van veel andere Europese clubs even mogen bijkomen, zijn de voetballers van Real Madrid en AC Milan afgereisd naar de Verenigde Arabische Emiraten. Dinsdag werken de clubs een commercieel belangrijke oefenwedstrijd af. Beide partijen willen de vriendschappelijke ontmoeting echter maar wat graag winnen.

voetbalzone

Real-middenvelder Isco heeft weet van de fantastische historie van AC Milan. “Ik weet veel van AC Milan, ik weet dat het een grote club is. Ik weet dat AC Milan veel gewonnen heeft, dus het zal niet makkelijk worden”, geeft de spelmaker te kennen. Ploeggenoot Dani Carvajal bezigt soortgelijke woorden. “Deze wedstrijd brengt de clubs samen die de meeste Europa Cups hebben gewonnen. Het is voor ons een mooie voorbereiding op de zware maand januari.”

Riccardo Montolivo van AC Milan weet dat zijn team niet de favoriet is. “Het is een fantastische oefenwedstrijd. Dit duel kan onze ploeg een enorme boost geven. Als je met AC Milan tegen Real Madrid speelt, kun jij eigenlijk niet spreken van een oefenwedstrijd.”

Bezig met laden …