voetbalzone

'De dokter vertelde deze morgen dat er in één keer drie zieken zijn'

Matthijs van Laar15 jan 2016, 13:54
Laatst bijgewerkt: 15 jan 2016, 13:54
Advertentie
voetbalzone

John van den Brom moet waarschijnlijk puzzelen voor de wedstrijd tegen Roda JC Kerkrade. Tot vrijdag zag alles er rooskleurig uit voor de coach van AZ, maar ’s ochtends werd hem medegedeeld dat Gino Coutinho, Muamer Tankovic én Mounir El Hamdaoui ziek zijn. Alhoewel niks ernstigs, houdt de coach er rekening mee dat hij zaterdagavond geen beroep kan doen op het drietal.

“De dokter vertelde deze morgen dat er in één keer drie zieken zijn”, zegt Van den Brom op de website van de Alkmaarders. Hij verkeert daardoor in onzekerheid. “Ik weet het echt niet. We moeten natuurlijk ook oppassen dat ze de rest niet aansteken.” Jop van der Linden en Fernado Lewis zijn er sowieso al niet bij. Zij zijn geblesseerd.

De afwezigheid van Van der Linden houdt in dat AZ deze maand waarschijnlijk nog actie moet ondernemen op de transfermarkt. Eerder raakte de club Jeffrey Gouweleeuw al kwijt aan FC Augsburg. “We kijken naar de opties”, aldus Van den Brom. “Er is nu nog niets concreet. En we hebben natuurlijk nog even de tijd.”

Bezig met laden …